En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), s’informa dels següents aspectes legals de la nostra pàgina web:

Web: www.coopsoses.cat (d’ara endavant, la Web)
Titular: AGROPECUÀRIA I SECCIÓ DE CRÈDIT DE SOSES, S.C.C.L. (d’ara endavant, LA COOPERATIVA)
Domicili: Camí de la Via s/n, 25181 Soses (Lleida)
C.I.F: F25008285
Dades registrals: Inscrita amb el número 372 com a Cooperativa Agrària al registre de cooperatives de Catalunya
Telèfon: 973.79.75.71
Fax: 973.79.71.18
Correu electrònic: coopsoses@coopsoses.cat

 

LA COOPERATIVA   pot recopilar informació sobre els hàbits de recerca dels usuaris del lloc web per mitjà de les galetes o arxius de registre. No s’utilitzaran les galetes per recollir informació de caràcter personal. Només s’instal·laran si l’Usuari roman i continua navegant a la nostra pàgina web, entenent que dona el seu consentiment en el seu ús i instal·lació. A continuació proporcionem informació detallada sobre: ​​què són les “galetes”, quina tipologia utilitza aquest lloc web, com poden desactivar-les en el navegador i com bloquejar específicament la instal·lació de Galetes de tercers.

 

Què són les galetes?

Les galetes són petits arxius de text generats per les pàgines web que l’usuari visita, les quals contenen les dades de sessió que poden ser d’utilitat més endavant en la pàgina web. Les dades permeten que la pàgina web pugui mantenir la seva informació entre les pàgines, i també per analitzar la forma d’interactuar amb el lloc.

Les galetes són segures ja que només poden emmagatzemar la informació que es va posar en el seu lloc pel navegador, la informació que l’usuari hagués introduït en el navegador o la que s’inclou en la sol·licitud de pàgina. No poden executar codi i no es poden utilitzar per accedir a l’equip de l’Usuari.

Les galetes són essencials per al funcionament d’Internet, aportant innombrables avantatges en la prestació de serveis interactius, facilitant la navegació i usabilitat de les pàgines web. Les galetes no poden danyar els equips i que estiguin activades ajuda a identificar i resoldre els errors.

 

Tipus de galetes

A continuació, proporcionem més informació perquè s’entenguin millor els diferents tipus de galetes que poden ser utilitzats:

Segons la seva finalitat  
Galetes tècniques Les galetes tècniques són aquelles imprescindibles i estrictament necessàries per al correcte funcionament d’un portal web i la utilització de les diferents opcions i serveis que ofereix.

Per exemple, les que serveixen per al manteniment de la sessió, la gestió del temps de resposta, rendiment o validació d’opcions, utilitzar elements de seguretat, compartir contingut amb xarxes socials, etc.

Galetes de personalització Aquestes galetes permeten a l’usuari especificar o personalitzar algunes característiques de les opcions generals de la pàgina web, per exemple, definir l’idioma, configuració regional o tipus de navegador.
Galetes analítiques Les galetes analítiques són les utilitzades pels nostres portals Web, per elaborar perfils de navegació i poder conèixer les preferències dels usuaris del mateix per tal de millorar l’oferta de productes i serveis.

Per exemple, mitjançant una galeta analítica es controlarien les àrees geogràfiques de major interès d’un usuari, quin és el producte de més acceptació, etc.

Galetes publicitàries / de publicitat Les galetes publicitàries permeten la gestió dels espais publicitaris en base a criteris concrets. Per exemple la freqüència d’accés, el contingut editat, etc.

Les galetes de publicitat permeten a través de la gestió de la publicitat emmagatzemar informació del comportament a través de l’observació d’hàbits, estudiant els accessos i formant un perfil de preferències de l’usuari, per oferir publicitat relacionada amb els interessos del seu perfil.

 

Segons termini  
Galetes de sessió Les galetes de sessió són aquelles que duren el temps que l’usuari està navegant per la pàgina web i s’esborren al final.
Galetes persistents Aquestes galetes queden emmagatzemades en el terminal de l’usuari, per un temps més llarg, facilitant així el control de les preferències escollides sense haver de repetir certs paràmetres cada vegada que es visiti el lloc web.

 

Relació i descripció de ‘galetes’

La taula que publiquem a continuació recull de forma esquematitzada les galetes descrites amb anterioritat  i utilitzades en la nostra pàgina web. Aquestes son les galetes pròpies i de tercers:

 

Domini Nom Duració Propòsit Funció
https://www.coopsoses.cat/ CONSENT Permanent Aquesta galeta prové de Google Analytics, sent una galeta de Google Maps, que s’utilitza per el funcionament del mapa de Google de la pàgina web de contacte. Técnica
  _ga 2 anys Aquesta galeta serveis per poder distingir els usuaris. Analítica
  catAccGaletes 2 mesos Aquesta galeta conté un codi per a verificar que la política de galetes ha estat acceptada. Funcionament
  has_js 24 hores S’utilitza per a controlar si el navegador accepta el Javascript. Técnica
  cdp-galetes-plugin-wp 24 hores Aquesta galeta guarda l’opció o no les galetes al navegador de l’usuari. . Funcionament
https://player.vimeo.com player 9 mesos Aquesta galeta s’instal·la al visualitzar qualsevol vídeo de Vimeo en la nostra pàgina. Galeta pròpia de Vimeo.com Preferència
  Vuit 2 anys Aquesta galeta emmagatzema informació sobre com s’utilitzen els vídeos de Vimeo, per a que es pugui millorar i informar sobre la nostra productivitat. Vimeo fa ús de les galetes de Google Analytics Analítica
  _GRECAPTCHA 5 mesos Aquesta galeta s’utilitza per comprovar si el usuari es una persona o un robot.
  ANID 1 any Les galetes tenen una finalitat publicitària de al servei Google Adwords. Contenen un valor generat aleatòriament únic que permet a la Plataforma per distingir navegadors i dispositius. Aquesta informació és utilitzada per mesurar el rendiment dels anuncis i proporcionar recomanacions relatives a productes basades en dades estadístiques. Publicitària
  SEARCH_SAMESITE 1 mes Aquesta galeta té una finalitat d’enviar dades a Google
https://www.google.com DV Sessió Aquesta galeta emmagatzema informació, identificador i preferències relacionades amb Google. Analítica
  1P_JAR 1 mes Aquesta galeta es crea amb la finalitat de transferir dades a Google per fer la publicitat més atractiva. Publicitària

 

  _ga 2 anys Galeta pròpia i gestionada per Google Analytics, s’utilitza per a distingir els usuaris. Analítica
  OTZ 1 setmana Aquesta galeta creada per Google que s’utilitza per personalitzar els anuncis que es mostren en els serveis de Google. Google podrà transmetre aquesta informació a tercers quan així ho requereixi la legislació, o quan aquests tercers transmetin informació per compte de Google. Técnica
  CONSENT Permanent Aquesta galeta prové de Google Analytics, sent una galeta de Google Maps, que s’utilitza per el funcionament del mapa de Google de la pàgina web de contacte Técnica
  NID 6 mesos La galeta NID conté un ID únic que Google utilitza per recordar les teves preferències i altra informació, com el teu idioma preferit el nombre de resultats de cerca que vols que es mostrin per pàgina i si vols que el filtre SafeSearch de Google estigui activat o desactivat. Personalització

 

 

Galetes de tercers.

 

  • Galetes de Google:
  • (Google Analytics), Aquestes galetes es creen per a poder crear estadístiques sobre el tràfic i computar el numero de visites que té la pàgina web. El usuari al utilitzar aquest lloc web està donant el seu consentiment implícitament del tractament que pot fer Google sobre l’usuari. Per tant, el exercici del seus drets, els haurà de comunicar directament a Google.

Exemple d’aquestes galetes: _utma, _utmb, _utmc, _utmz, _utmv, _utmt, _ga, _gid, _gat, etc).

  • (Google maps): Les galetes de Google Maps s’utilitzen per a visualitzar les ubicacions geogràfiques . Aquestes galetes esta gestionades per Google.

(Exemple d’aquestes galetes: NID, PREF, SID, SAPSID, APISID, SSID, HSID, NID, UULE, DV, etc).

La política que galetes de Google es troba recollida al següent link:

 

  • Xarxes social (FB, Youtube, Twitter, etc.): Cada xarxa social utilitza les seves pròpies galetes, amb la finalitat que usuari pugui apretar els botons, com “Me gusta” o “Compartir” i poder tenir accés a les xarxes socials:
  • Galetes de Twitter, segons l’establert a la seva Política de Galetes
  • Galetes de Facebook, segons l’establert a la seva Política de Galetes
  • Galetes de Instagram, segons l’establert a la seva Política de Galetes
  • Galetes de Youtube, segons l’establert a la seva Política de Galetes
  • Galetes de Linkedin, segons l’establert a la seva Política de Galetes

 

Consentiment.

L’usuari haurà d’acceptar de manera explícita i activa l’ús de les galetes abans anunciades, pels períodes assenyalats anteriorment i en les condicions contingudes en la present Política de Galetes. .

 

Retirada del Consentiment.

L’usuari podrà retirar en qualsevol moment el seu consentiment relacionat amb aquesta Política de galetes, per això haurà d’eliminar les galetes emmagatzemades al seu equip utilitzant els ajustos i configuracions del seu navegador d’internet.

 

Drets de l’interessat.

La gran majoria de les galetes tenen la finalitat de recollir informació anònima, que no permet obtenir la identitat de l’usuari, si bé alguns dels codis que s’inclouen serveixen per singularitzar o individualitzat  el navegador del seu dispositiu utilitzat, podent ser d’aplicació la normativa en matèria de protecció de dades personals.

Per això, li comuniquem que  la informació que es pugui obtenir per mitjà de les Galetes, es tractaran amb les finalitat indicades en la present política de galetes.

Tant mateix, la informació també serà tractada per aquelles empreses que proveeixen les galetes amb les finalitats indicades en les seves respectives polítiques de privacitat.

No obstant això, tenint en compte que aquests codis no permeten la identificació de l’usuari no són aplicables els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació i portabilitat reconeguts en la normativa de protecció de dades, amb l’excepció que l’usuari sigui capaç d’adoptar informació addicional que permeti vincular la seva identitat amb els codis d’identificació de les galetes.

Si vostè considera que el seu dret a la protecció de dades, l’usuari podrà interposar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es) o davant nostre Delegat de protecció de dades/ o responsable de protecció de dades al següents e-mail coopsoses@coopsoses.cat.

D’altra banda, l’informem que alguns dels nostre proveïdors, socis i col·laboradors poder estar ubicats als Estat Units o altres països la legislació no ofereix un nivell de protecció de dades equivalent a l’europeu. Al consentir l’ús de les galetes i la comparació de dades, vostè dona el seu consentiment a la transferència de les seves dades personals.

 

Gestió de galetes: Garanties complementàries.

Tots els navegadors d’Internet permeten limitar el comportament d’una galeta o desactivar-les dins de la configuració o les opcions del navegador. Els passos per fer-ho són diferents per a cada navegador, podent-se trobar instruccions en el menú d’ajuda de cada navegador.

Molts navegadors permeten activar un mode privat mitjançant el qual les galetes s’esborren sempre després de la visita. Depenent de cada navegador aquesta manera privat, pot tenir diferents noms. A continuació es pot trobar una llista dels navegadors més comuns amb un enllaç a la configuració de galetes i els diferents noms d’aquest “mode privat”:

Per obtenir més informació sobre l’eliminació, des habilitació o bloqueig de les galetes també pot: http://www.aboutgaletes.org/Default.aspx?page=2

Actualització de la política de galetes.

Aquest lloc web pot modificar aquesta Política de Galetes, per això li recomanem revisar aquesta política cada vegada que accedeixi al nostre lloc web per tal d’estar adequadament informat sobre l’ús que en fem de les galetes.

Revisió: febrer del 2021.