Aquesta política de privadesa descriu com Coopsoses.cat  utilitza i protegeix la informació que ens proporcioneu. Estem compromesos en garantir que la vostra privacitat està ben protegida. Si ens doneu informació personal a través de Coopsoses.cat , podeu estar tranquils que només s’utilitzarà seguint les directrius d’aquest document.

Visitants de la pàgina web

Tal i com fan moltes altres webs, Coopsoses.cat  recull informació que, si bé no serveix per a identificar-vos personalment, està disponible a cada petició, com ara el tipus de navegador web, l’idioma preferit, el lloc des d’on s’arriba o la data i hora en què s’ha rebut la petició. L’objectiu de recollir aquesta informació és comprendre millor com els visitants de Coopsoses.cat  utilitzen el lloc web. 

Coopsoses.cat  recull dades que poden identificar-vos com, per exemple, adreces IP. Coopsoses.cat no utilitza les adreces IP per a identificar els seus visitants, però, i tampoc comparteix aquesta informació més enllà d’aquells casos en què l’utilitza, tal i com es descriu més avall.

Recopilació d’informació d’identificació personal

Certs visitants de Coopsoses.cat  trien interactuar amb Coopsoses.cat  de maneres que requereixen que Coopsoses.cat  recopili informació d’identificació personal. La quantitat i el tipus d’informació que Coopsoses.cat  recopila depèn de la naturalesa de la interacció. 

En cada cas, Coopsoses.cat recopila aquesta informació solament en la mesura en què sigui necessari o apropiat per complir amb el propòsit de la interacció del visitant de Coopsoses.cat . Coopsoses.cat  no divulga informació d’identificació personal que no sigui la que es descriu a continuació. I els visitants sempre poden negar-se a proporcionar informació d’identificació personal.

Tota la informació que es recopila en Coopsoses.cat  es gestionarà d’acord amb la legislació de RGPD.

Protecció de certa informació d’identificació personal

Coopsoses.cat  revela una identificació potencialment personal i d’identificació personal solament per als administradors de la web i empleats que (i) necessiten conèixer aquesta informació per processar-la en nom de Coopsoses.cat  o per proporcionar serveis disponibles a través de Coopsoses.cat , i (ii) que hagin acordat no divulgar-la a uns altres. En usar Coopsoses.cat, accepteu la transferència d’aquesta informació a ells.

Coopsoses.cat  no llogarà ni vendrà informació d’identificació personal i d’identificació personal a ningú. A més dels administradors i empleats com es descriu anteriorment, Coopsoses.cat revela informació potencialment identificable i d’identificació personal solament quan la llei ho exigeix, si atorgueu permís per compartir la vostra informació, o quan Coopsoses.cat  creu de bona fe que la divulgació és raonablement necessària per protegir la propietat o els drets de Coopsoses.cat , tercers o el públic en general.

Si sou un usuari registrat d’un lloc web de Coopsoses.cat  i heu proporcionat l’adreça de correu electrònic, és possible que Coopsoses.cat  us enviï un correu electrònic per informar-vos sobre noves funcions, sol·licitar els vostres comentaris o simplement mantenir-ho al dia amb què està passant amb Coopsoses.cat  i els nostres productes. Principalment utilitzem el nostre blog per comunicar aquest tipus d’informació, per la qual cosa esperem mantenir aquest tipus de correu electrònic al mínim.

Si ens envieu una sol·licitud (per exemple, a través d’un correu electrònic de suport o a través d’un dels nostres mecanismes de comentaris), ens reservem el dret de publicar-la per ajudar-nos a aclarir o respondre a la vostra sol·licitud o per ajudar-nos a ajudar a altres usuaris. Coopsoses.cat pren totes les mesures raonablement necessàries per protegir-se contra l’accés no autoritzat, l’ús, l’alteració o la destrucció d’informació potencialment identificable i d’identificació personal.

Ús d’informació personal

Utilitzem la informació que ens proporcioneu per registrar-vos en un compte, assistir als nostres esdeveniments, rebre butlletins informatius i utilitzar altres serveis.

No vendrem ni arrendarem la vostra informació personal a tercers tret que tinguem el vostre permís o la llei ens exigeixi fer-ho.

Ens agradaria enviar-vos comunicacions de màrqueting per correu electrònic que poden ser del vostre interès de tant en tant. Si heu donat el vostre consentiment per a la comercialització, podeu optar per no participar més endavant.

En qualsevol moment teniu dret d’evitar que ens comuniquem amb vós amb finalitats de màrqueting. Si ja no voleu que ho contactem amb finalitats de màrqueting, feu clic a l’enllaç per cancel·lar la subscripció al final del correu electrònic.

Motius legals per al tractament de la informació personal

Ens basem en una o més de les següents condicions de processament:

 • els nostres interessos legítims en el lliurament efectiu d’informació i serveis;
 • consentiment explícit que heu donat;
 • obligacions legals.

Accés a les dades

Teniu dret a sol·licitar una còpia de la informació que tenim sobre vós. Si desitgeu una còpia de part o tota la informació personal, seguiu les instruccions al final d’aquesta secció.

Els comptes d’usuari de Coopsoses.cat  es poden editar seguint aquests passos:

 1. Visiteu https://www.coopsoses.cat/coopsoses/login/ i introduïu el nom d’usuari i contrasenya.
 2. Feu clic a Perfil 
 3. Feu clic a l’enllaç “Edita” prop del nom d’usuari.

Retenció d’informació personal

Només mantindrem la vostra informació personal als sistemes el temps que sigui estrictament necessari. Mantindrem la informació de contacte (per exemple, l’adreça de correu) fins que l’usuari es doni de baixa o demani que s’esborrin totes les seves dades dels sistemes. Si decidiu donar-vos de baixa d’una llista de correu, és possible que mantinguem alguna dada per tal de garantir que complim amb la petició.

Quan es demana l’eliminació de dades, eliminarem la seva informació dels llocs accessibles.

Si voleu sol·licitar la supressió del vostre compte i totes les dades relacionades, envieu un correu electrònic a coopsoses@coopsoses.cat

Drets en relació amb la vostra informació

És possible que tingueu certs drets en virtut de la llei de protecció de dades en relació amb la informació personal que tenim sobre vós. En particular, podeu tenir dret a:

 • sol·licitar una còpia de la informació personal que tenim sobre vós;
 • sol·licitar que actualitzem la informació personal que tenim o que corregim de manera independent la informació personal que considereu incorrecta o incompleta;
 • sol·liciteu que eliminem la informació personal que tenim sobre vós als sistemes, o restringiu la forma en què usem aquesta informació personal (per obtenir informació sobre supressió de fitxer, consulteu la secció “ Retenció d’informació personal ”);
 • oposar-vos al processament de la vostra informació personal; i/o
 • retirar el vostre consentiment al nostre processament de la seva informació personal (en la mesura en què aquest processament es base en el consentiment i el consentiment és l’única base permissible per al processament).

Si voleu exercir aquests drets o comprendre si aquests drets s’apliquen a vós, seguiu les instruccions al final d’aquesta declaració de privadesa.

Enllaços de tercers

El lloc web pot contenir enllaços a altres llocs web proporcionats per tercers que no estan sota el nostre control. En seguir un enllaç i proporcionar informació a un lloc web de tercers, tingueu en compte que no som responsables de les dades proporcionades a aquest tercer. Aquesta política de privadesa solament s’aplica als llocs web enumerats al principi d’aquest document, per la qual cosa quan visiteu altres llocs web, fins i tot quan feu clic en un enllaç publicat a Coopsoses.cat, heu de llegir les seves pròpies polítiques de privadesa.

 

Galetes

A més, la informació sobre com utilitza el nostre lloc web es recopila automàticament mitjançant “galetes”. Les galetes són fitxers de text que es coŀloquen a l’ordinador per recopilar informació estàndard de registre d’Internet i informació sobre el comportament dels visitants. Aquesta informació s’utilitza per rastrejar l’ús que fa el visitant del lloc web i per compilar informes estadístics sobre l’activitat del lloc web.

Llegiu la nostra política de galetes per a més informació sobre quines galetes s’obtenen a Coopsoses.cat.

Canvis en la política de privacitat

Tot i que la majoria de canvis són menors, és possible que el Coopsoses.cat canviï la seva política de privacitat de tant en tant sense avisar. Coopsoses.cat us recomana que visiteu freqüentment aquesta pàgina i comproveu si hi ha hagut algun canvi a la política de privacitat. Qualsevol interacció amb aquest lloc web després que la política de privacitat hagi canviat es considerarà una acceptació implícita dels canvis.

Contacta

Contacteu amb nosaltres si teniu alguna pregunta sobre la política de privadesa o la informació que tenim sobre vós enviant un correu electrònic a coopsoses@coopsoses.cat